Main menu

Raziskovanje

RaziskovanjePonujamo vam pravno raziskovanje. Se vam je pripetilo, da določenega projekta, zadeve, dogodka, vprašanja ali vašega načrta ne znate dovolj dobro pojasniti, predvideti in vam primanjkuje virov, ki vam omogočajo racionalno in optimano odločitev?

Za vas opravimo raziskavo relevantnih (pravnih in drugih) virov na poljubnem področju iz vašega vsakodnevnega poslovanja ali v povezavi z vašim problemom ali željo:

  • raziskava trga,
  • izdelava projekte dokumentacije in pomoč pri izvedbi projekta,
  • priprava razpisa,
  • pomoč pri izdelavi strategije vaše organizacije,
  • prenova spletne strani,
  • vključevanje v družabna omrežja (faceboook, twitter ipd.).

Za vas pripravimo analizo stanja z oceno tveganja in na podlagi pripravljenih dokumentov vam omogočimo lažjo in povsem racionalno odločitev oziroma vam poiščemo razrešitev vašega problema oziroma vas spremljamo pri uresničitvi vaših želja.

Z veseljem se odzovemo na vaše povpraševanje preko e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko obrazca ter se dogovorimo za sestanek.

 

Raziskava in rešitev

Spletno mesto za namen prilagajanja spletne strani vašim potrebam, za potrebe prijave, merjenja obiskanosti in dodatnih funkcionalnosti v zvezi z družabnimi omrežji uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
več informacij Potrdi