Main menu

Pravno svetovanje

CC by kevin dooley from FlickrPonujamo vam pravno svetovanje. Kako se odzvati na uraden dopis, prošnjo, zahtevo ali dokument iz državnega organa, sodišča ali podobne institucije? Vprašajte strokovnjaka.  S preprostim klicem lahko rešite marsikatero preglavico, ki lahko nastane zaradi vaše nepremišljene in prehitre odločitve.

Našim strankam nudimo brezplačno pravno svetovanje na področju informacij javnega značaja. Z veseljem pa vam svetujemo tudi na drugih področjih, kot je varstvo osebnih podatkov, upravno administrativne zadeve, civilni spori in drugi odškodninski zahtevki, kot tudi na podroročju kazenskega prava. Vsekakor imamo pregled na celotnim pravo in zadostno število strokovnjakov, s pomočjo katerih vam lahko posredujemo kvaliteten in cenovno ugoden pravni nasvet.

Če imate kakšno vprašanje, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma zapišite vprašanje v obrazec

Spletno mesto za namen prilagajanja spletne strani vašim potrebam, za potrebe prijave, merjenja obiskanosti in dodatnih funkcionalnosti v zvezi z družabnimi omrežji uporablja piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska izboljšujemo spletno mesto. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
več informacij Potrdi